вторник, 18 август 2009 г.

Плодовете, които обичате казват какви сме


Плодовете, които предпочитаме говорят какви сме!

Обичате ли плодове? Купа с ароматни плодове в изсушено или замразено състояние, сладки, кисели или купа свежа салата, всички те са толкова изкусителни и вкусни! Те не просто са апетитни, но ни карат да се чувстваме по-жизнени, креативни и щастливи.

Вярвате ли че плодовете могат да влияят на емоционалното ни или на физическото ни състояние? Действително, храната оказва много силно влияние върху нашето мислене и нагласа към света. Храните, които обичаме всъщност символизират различни неща, те имат скрит смисъл който изразява не просто нашите вкусови предпочитания, но отразява и страни от характера ни.…

Плодовете – извор на живот

Плодовете са древен символ на похотта, изобилието, охолството и насладата от живота. Любителите на плодовете, с всяка следваща хапка от някой ароматен плод създават нова виталност, живот, креативност, кръжат около тяхната личност. Всяка хапка ги зарежда с енергия, нови сили, някак си ги кара да се чувстват по-щастливи и удовлетворени от живота.

Някой хора използват плодовете като енергиен източник в ежедневието си, черпят от скритата сила на естествените плодови сокове, което им съдейства за позитивното отношение към нещата, за покачване на творческата потенция, за лесното преодоляване на трудностите.

Всеки един плод изразяват различни черти от човешкия характер. Най-обичаният от вас плод ще ви помогне да разберете нещо повече за вашите лични характеристики и качества.

Ягоди

Тези от нас, който обичат ягоди са сред честните и откровени хора. Те са много добри слушатели. Често те се отличават с липсата на чувство за хумор и на иронично отношение към несъществените неща в живота. Те са прекалено сериозни, твърде отговорни в отношенията с другите. Мъжете лесно се влюбват, бързо влизат във връзка, докато жените са по-нерешителни, те са по-взискателни и критични към партньора, който ще изберат.

Ябълки

Ако обичате ябълки, вие по скоро сте привърженици на някакви остарели разбирания, представи, идеи, но същевременно сте изключително жизнени, пълни с енергия, сръчни и пъргави в работата си. Хората се възползват от вашите положителни качества, тъй като вие сте мили, сърдечни, отзивчиви и те могат да ви гласуват пълно доверие, независимо от факта, че се опитвате да изглеждате сдържани, стеснителни и затворени.

Вие сте доста предпазливи, когато влизате в нова интимна връзка. Често любовта за вас е свързана с много драматизъм, емоции и трудности.

Праскови

Ако любимият ви плод са прасковите, то вие имате твърде високи критерии в избора на приятели, но щом веднъж изберете някой за свой приятел, той остава завинаги лоялен и отговорен към вас. Вие сте взискателни в любовните отношения, но същевременно сте добри супрузи и отговорни родители. Ако ви се отвори възможност за добър бизнес, вие ще покажете максималността на способностите и качествата си, ако имате шанс да изявите себе си в целия си потенциал, то вие несъмнено ще успеете в професията.

Кайсии

Ако обичате да похапвате ароматните кайсии, вие имате добра интуиция за бизнес инвестиции. Понеже сте твърде социални, комуникативни и общителни, то често заемате лидерска позиция в общността или в приятелския кръг. Поставяте любовната си половинка на високо място сред приоритетите в живота, поради което любовта за вас е съпътствана от множество неприятности, проблеми и трудности.

Портокали

Обичащите портокали обикновено се разкриват като смирени и кротки хора. Често те са работохолици, които се отдават цялостно на работата си. Те са пасивни и твърде рационални в любовта, въпреки че се изживяват като изключително страстни любовници, истински „тигри” в леглото. Всъщност те притежават прекалено изразени и силни сексуални инстинкти, което често ги изкарва извън граници.

Банани

Хората, които обичат банани са сред най-търпеливите и упоритите. Те показват най-доброто от себе си, когато са изправени пред проблеми, деликатни ситуации или в случаи, в които от тях се изисква нещо над възможностите им. Щом сметнат че са открили правилния партньор, те полудяват от любов и вярват че това е единственият човек, с който ще изживеят живота си до края. Доколкото те са приятни и забавни, те са от хората, които са способни да създадат изключително приятна семейна атмосфера.

Вишни/ Череши

Ако обичате вишни или череши, вие сте от деликатните хора, справящи сте с ежедневните проблеми твърде лесно, без много усилия и излишен драматизъм. Поради липсата на чувство за хумор и прекалената ви стеснителност и срамежливост, са представяте като твърде предпазливи в любовта.

Смокини

Смокините са сред любимите плодове на горещо темпераментните, природно надарените и изкусни хора, които се запомнят с техните качества и висок потенциал: отлична памет, свръх интелектуална надареност. Дори и в напреднала възраст те запазват живи своите отличителни характеристикиТопшоп

 

©2009 Здраве