петък, 30 април 2010 г.

Красив тен

Хубав тен на кожата и свежи форма се получава, когато кожната тъкан е без пори, гладка ..

Хубав тен на кожата и свежи форма се получава, когато кожната тъкан е без пори, гладка, нормално omaznena пилинг и то не е очевидно. Хубав тен зависи също от цвета на кожата. Млечният-бял цвят е от keratohialinni белезникав гранули в епидермиса, жълтеникаво - се определя от рога keratinni мъниста покритие на епидермиса в rozovocherveniyat - обръщение на кожата. Кожени пигмент - меланин определя различните нюанси на тъмни пигментирани кожата. Тяхната свежест и juiciness за добро кръвоснабдяване зависи от кожата и течности mezhdutakannata. Косата мъх, когато леко, придава на кожата свеж вид на праскова.

Кожата на кърмачето е деликатно розово кадифе гладка, еластична и блестяща красива, сочна. В пубертета, когато кожата жлези за покриване на трудно и изолация започне в по-голям размер на повърхността на петрола работата на кожата е мазна, лъскава. Разделени мазнина се смесва с пилинг епидермиса, прах и др. и недобре обучени "смазка" върху кожата, като лош тен. Общият вид на лицето се влошава и че отворите на мастните жлези и космите се отстраняват торбички - като кожата портокалова кора. запалва лесно в кожата и червено. Често изолирани мазнини и кожа пилинг формата епидермални клетки запушват отворите на мастните жлези черни точки - т. нар. черни точки. В този мазен, себореен акне кожа често се разглежда. Кожата е мазна, мръсен кафяв, понякога с червеникав или sivkavozhaltenikav сянка поради възпалителни му стимулация. Въпреки че момичето е прясна, сочна, нежна розова кожа на производството на кожа в пубертета мръсен, нечист тен от себорея. Много често нечистият тен се случи, или по-лошо неправилна хигиена и разкрасяване, почистване, управление неподходящи кремове, пудри и др. Това важи особено за младите момичета.

Неправилно тен възниква при жените и в по-напреднала възраст. В резултат на лоша циркулация и неадекватни кожата на лицето zagrubyava zadebelyava покрива с черни петна и малки белезникави подутини под кожата. Тази кожа е mrasnosivkav, с един земен тонус и дава на хората повече тен порочен.

Ungelenk да закупите тен и жени със суха кожа, ако не и незабавно предприемат необходимите здравни грижи и красотата им. Тогава кожата на лицето става сухо и да се образува люспи, червени петна и накрая тя е един вид пергамент хартия. Тази кожа е времето и промяната на климата, особено в студено време засегнати. Красив тен

Има жени, които тен стана беден, тръсвам лицето дължи на стрес или изтощение на нервната система: в nedospivane, умора, неприятен опит. Много момичета и млади жени, опит, след като безотговорно нощ могат да бъдат замърсени, са изправени пред sivkavozhaltenikav тен. Много често след тежки душевни преживявания, не можете да видите вашите близки поради промяна в цвета на кожата на лицето

Тен на лицето често порода и индивидуални характеристики. Не случайно, според раса цвета на кожата: бял, черен, жълт, червен. Трудно е да се определи кои жени са една раса имат хубава тен. Без да подценяваме красотата на другите раси, ние сме най-вече в нечисти или приятен тен кавказки жени интересува. Ясната, тен нормален човек може да има много различни цветове въз основа на индивидуалните особености на жените, но красив, приятен за окото. Отличителен мек, бял или розов тен на лицето, което най-често се среща в блондинки. Отпускам е тромава и тен на анемични момичета, където кожата е бяла, но бледа. При жени с добре развити епидермис, но с глоба, както kravosnabdena кожата красива тен ще zhaltenikavorozov. В маркирани помрачи пигментацията на кожата, особено в брюнетка в системното излагане на слънце и вятър, на лицето.

По време на лятната ваканция на морето през зимата или висока планина ултравиолетовите лъчи радиация, в сравнително добро причинява запържване на кожата на лицето се измерва. Слънцето не само кожата, бронз, но освежаващо, увеличава живота на звука прави tamnokadifen тен. В дома, бронзиращи на кожата чрез облъчване кварцова лампа може да се получи. За подобряване на тен на кожата и предотвратяване на горене може да се използват специални козметични масла и кремове. Въпреки това не е рядко, въпреки че по-вероятно да получите тъмно тен след излагане на нехомогенни петна и белези.

Красива, нежна, kadifenorozov тен лицето и тялото получава след къпане в морето или минерална вода. Има вода, която значително стягаща и освежаващо действие и да се привличат, се сблъскват жените, като пресни плодове градина.
 

©2009 Здраве