събота, 3 април 2010 г.

колики


След първата седмица или две, децата станат раздразнителни и в определени часове на ден (обикновено следобед и вечер) и започва да плаче без видима причина. Hrumva първо това, което тя пее, защото той е бърз. Започва да мисли, че не разполагат с достатъчно мляко или мляко, не се увеличи. Но в почти всички случаи, изглежда са източник на загриженост е колики.

В рамките на няколко месеца от бременността, бебешка храна от плацентата на майката, с всичките му необходими съставки са на разположение под формата на пари в брой да бъдат преработени. Когато той дойде в света, то сега трябва да започне да приема храна и процес. Но през първите месеци след раждането, на храносмилателната система на бебето все още не е напълно подготвени за тази задача. В резултат на тази незрялост, храна и детето да се образуват по-голям обем газ, който ояден стомах. Това е едно ново усещане за него, и той не знае как да реагира. Тя плаче, защото е начина си на комуникация. По този начин детето изрази загриженост за шум и подуване на червата.

Въпреки че изглежда, че детето ви се чувства болката твърде тежко, според педиатрични сключване на чувство на дискомфорт и болка е умерена. Това не означава, че те трябва да го оставим да плаче. Понякога просто прегръдка е достатъчно, за да го успокои. За повече - някои твърдят педиатър една от причините за самотата, колики новороденото тестване. Службата на утробата на майка си, тя се нуждае от постоянни грижи и внимание.

Членка на колики, в зависимост от развитието на храносмилателната система, използвайте бутилката и зърното за храна ... и дете темперамент. Някои деца плащат по-малко внимание на това заболяване, други повече. Обикновено момичетата отидете на светлината през този период.

Колики обикновено трае до края на третия. В някои случаи те продължи до 1 година и по-големи, по-малко внимание се обръща на болка в областта на корема на детето. Те вече са запознати чувство, очевидно неудобно, но не толкова сложно, колкото изглежда на пръв поглед.
Типични симптоми на колики в

- Силен и продължителен плач, повтаря всеки ден, обикновено следобед или вечер;
- Скъпа крака се свие, стиска ръцете си и zachervyava;
- Често стене по време на сън;
- Нарушен сън - сън, обикновено пет минути, след което започва да се върти, плаче, или червено.
- Често подуване на корема, за доставка на газ да чуя "куркане" на червата.
Ако забележите тези симптоми могат да бъдат сигурни, че вашето бебе има колики. Почти всяко дете има колики, но тяхната продължителност и интензитет са различни. Някои деца не обичат, когато други силни и дълги.
Причините за коликите

- Незрели храносмилателната система - след раждането тя започва да се адаптира и работи в един напълно нов начин и ще отнеме известно време, докато всичко е нормално. Това е естествен физиологичен процес.
- Поглъщането на въздуха по време на хранене. Ако една медицинска сестра или яде от шише, бебето поглъща въздух за по-нататъшно си подут стомах.

Бебешки колики на живот, добра храна и растат нормално. За разлика от периода изглежда да ви тест.
Ето някои съвети как да се намали коликите

- Ако смятате, че вашето бебе има колики, трябва да се консултирате с Вашия лекар. Той ще препоръча най-подходящият на базата на болки в корема - може да бъде колики капките се продават в аптеките. Това са много малки, и педиатър, ще ви кажа, което е най-подходящ за вас.

- Специална chaycheta прах с билки, за да помогне срещу коликите - често те съдържат копър, лайка, Anisim. Те могат да бъдат заменени с вода в началото и вместо разтвор на глюкоза (към тях, подходящо обучение, има същото количество глюкоза в разтвора, както и че ще бъдат достъпни в аптеките). Ако започнете полезен чай, следвайте инструкциите, за готвене и не се добавят допълнително захар. Колики капки може да доведе до замъци и chaychetata това не може да се случи. Препоръчваме ви да използвате chaycheta. Те могат да бъдат комбинирани с колики капките.

- Ако ти дам мляко или chaycheto шише за вода трябва да смучете гърлото банки по-малко в дължина. Храна не трябва да продължава 15-20 минути. Бързо хранене натоварени на стомаха и води до преяждане. Някои от бутилката, въпреки че условията за кърмачета с голяма дупка в зърното. удобна бутилка с малка дупка в зърното за деца са: КНК, Avenue, Чико, Нубия, Kanpol д-р Браун. Ако сте спрели на друга марка, за да ги сравните.

- Освен, че имате малък отвор бутилката, бутилката трябва да се прави с цел да се намали въздушното преглъщане, която е една от причините за колики. Всяка бутилка марки имат свои собствени системи за избягване на поглъщане на въздуха. Това може да бъде откриване на сляпо - за КНК или канал, в основата на зърното - за фурна или въздушен клапан в края на Чико, влизане на въздух. Целта на тази система е: ако бутилките са от някои от съдържанието му, на мястото на въздуха. Ако бутилката е система, която създава един вакуум и суче по-трудно, защото на млякото, дете поглъщане течен въздух, който влезе в между залъгалка от устата и устните.

- Когато ти се яде, когато не спи, просто държа на детето в даден момент, и хора.

- Масаж и облекчава спазмите. Масаж на корема с леки кръгови движения. Масаж не трябва да бъде един час и половина часа след хранене. Можете да използвате специален крем за тяло на схващане, което се продава в аптеките.

- Колики лекота топлото коремче на детето. Можете да направите това с топла пелена или го на дивана в стомаха.

Всичко, което правите, не колики могат да изчезнат напълно. По този начин устните си малко и изчакайте за последните два или три месеца. Болката тихо, обикновено в края на третия.
 

©2009 Здраве