петък, 23 април 2010 г.

Перфектно дупе

Джинси рядко са практически дрехи, които успешно съчетава двете съблече с гаджето си риза и с най-скъпите и бижута. Нищо чудно, че сте готови, малко за състоянието на дънкови панталони, които правят наистина отиде и да поиска мъжете след като главата. Стегнат бедрата, талията форма, плоски стомаха и долната част формира Тайната на перфектната вид в деним пакет дупе.

Сега добрата новина: обучение на конкретни проблемни области, те могат да забележим зарежда. Например, паласка, nashega третира като "любов" висящи от вашия neestetichno дънки с ниска талия, могат да бъдат отстранени с малко упоритост и работата на мускулите на корема. И това е само началото. Присъединете се към нашия курс по гимнастика три пъти седмично в продължение на два месеца и ще получите в гащите си мечти.

Ханш Бък

Тесни дънки крака зададено ниво седне полите на талията. Ето някои стъпки в тази посока.

Ножици
Легнете по гръб с ръце по тялото и длани надолу. Повдигнете крака перпендикулярно на земята.

Свиване на корема и краката, докато продължавате да започне (докато не почувствате напрежение във вътрешната бедрата). Стегни ги и започват да ги кръст, като ножици, така че първо десният крак върху левия и след това обратно - общо 20-25 пъти. Крака широко отворени отново, и повторете отново поредицата.


Странични мускули 
Стойка разкрачен в тъканите и се отпуснете ръцете свободно около тялото му.

Изправяне и една разходка за извличане на колкото е възможно повече. Кога смятате, изтеглен в мускулите на гърба крак, спрете и задръжте това положение за няколко секунди. Връщане в изходно положение и повторете движението 20 пъти, без да докосвате с пръсти или пета пода.

Повдигнете седалището
отменени, за да коригира бразилски скитник, има няколко упражнения:

Мостът а ла Пилатес за дупе

Легнете по гръб с ръце по тялото и длани надолу. Свиване на краката, за да си колене, като 90 градуса със земята и построи басейн лесно.

Повдигнете таза нагоре повече, преместете задника и протегна десния си крак. Изтегляне на таза надолу, така че те се чувстват по-голям натиск. Да 20 повторения, след което сменете крака.

Унгарски танци за дупе

Стойка разкрачен в тъканите и сложи ръце на бедрата. Левият крак е назад около 90 см и е седна с двата крака през staraesh прави паралел бедрото на земята. Лявото коляно в същото време трябва да се намира на около 5 см от земята.

Навеждам напред, така че да вземат най-дясното рамо на теглото и да се върнеш. Да 10 повторения. Промяна на крака.  дупе


Плосък стомаха
Джинси седи винаги по-добре, когато стомахът е плосък. Ето какво можете да направите за него:

Свещ дупе

Легнете по гръб с краката нагоре. Ръцете са покрай тялото, ръцете си на пода.

Свиване в стомаха, да си краката нагоре и след приспадане на главата от пода и дупето. След като се извини, и по този начин в изходна позиция и повторете това упражнение 15-20 пъти.

Таблица за дупе
Легни с лицето надолу, опирайки се на пръстите на краката и ръцете съхраняват от китката до лакътя.

Вдигане на тялото, на базата на останалите пръсти, но тази тежест пада върху лакътя. Стегни коремните мускули и най-добрите си тяло по права линия, опъната на около 20-60 секунди (както си мислите). Повторете го пет пъти.

Срещу паласка над дупето
Тайната за решаване на този slaninki за затягане на колана в едно малко мускули, които могат да се появят дори вися там само с едно упражнение.

Usukanitsi  за дупе
Седнете на пода с коленете се наведе на коленете, гърбът е назад (доколкото е възможно) може, но ръцете опънати напред, докато staraesh успоредно на земята.

Упражнения за стегнато дупе

Завъртете тялото от кръста надясно, сякаш дясната си ръка достига обратно силен, а отпред е все още сочи на ляво. Дръж десет секунди, след това обратно в центъра. Направете usukanitsi 10, и след това да промените страни.
 

©2009 Здраве