понеделник, 5 април 2010 г.

Диета за пролета

Пролетта е на линия, но ние не. Всъщност вие не знаете, като теб, но аз не съм в перфектна форма. Зимни pozakraglya мен. Ако имате нужда или само половинчати опит за намаляване на теглото - диета пролетта.


Закуска
Слънчев Плод Mix
Пшеничен зародиш при разлагане на пшенично брашно е бил публикуван, е богата на целулоза. Добави ягоди и праскови, фибри, и с това и витамин C и напитки плодов сок, че е чудесен начин да започнете деня или на всяко хранене сменят изцяло.

Доза: 6; Приготвяне: 5 минути
2 чаши (250 г) ягоди Сплит
1 праскова, белени, нарязани и отделени от камък на едро
1 / 2 чаша (125 гр) обезмаслено мляко
2 супени лъжици пшеничен зародиш
1 супена лъжица мед
3 кубчета лед
Сложете всичко в тенджера с вграден миксер и счупени, докато се получи еднородна маса - около 20 секунди. Сервира се в чаши и се изсипва.

2 цялата тост пшеница
2 супени лъжици фъстъчено масло
Билков чай

Обяд
Сандвич тон салата (100 грама риба тон, майонеза 4 ч.л. намалени мазнини, 1 / 2 ч.л. къри 2 хляб тост черен)
1 чаена чаша пресни моркови

Следобедна закуска
1 чаша обезмаслено мляко
1 ябълка

Вечеря
Броколи в пикантен портокалов сос
Много рецепти включва броколи, само на китките, но не им племена. Но ако правилно подредени и обелени стъбла броколи са страхотни за храни и хранителни вещества, също и китките. Някои хора предпочитат сладкия вкус на месо и хрупкава стъбла.

Доза: 6; Приготвяне: 15 минути
1 кг броколи
1 / 2 чаши (125 мл) портокалов сок
2 супени лъжици мед
1 чаена лъжица горчица
1 чаена лъжичка настърган кори от портокал
1 / 2 ч. л. соев сос, намален натрий
1 скилидка чесън, счукан чесън в пресата
1 / 8 чаена лъжичка червен пипер земята
1 и 1 / 2 чаена лъжичка царевично нишесте
Лъжичка 1 супена лъжица вода
1 ч.л. семена сусам
Рязаните цветя от броколи, около 4 см стъбла на парчета около 1 см. В голям съд на водата заври кошница метали с дебелина 5 см. Поставете отрязани стъбла, и готви zahlupete пара 2 минути. Броколи, китките и дава възможност повредени още 5 минути. Междувременно в малък тиган над средните топлина, готвене на портокалов сок, мед, горчица, настъргано жар портокал, соев сос, чесън и черен пипер. В една малка купа, разбърква се царевично нишесте и вода. Добавете го към сместа се разбърква с портокалов сок и продължават разбъркване докато удебелени над топлина (около 1 минута). При сервиране, залейте броколи сос и се поръсва със сусам семена.

1 чаена чаша малини
Горещ чай

Най-добри резултати (поне 2-3 свалени килограма) диета се препоръчва да се спазват най-малко една седмица. да се повтори след около месец.

Пролетна диета
 

©2009 Здраве