петък, 5 септември 2008 г.

За мъжкият “провал” и още нещо……….

Ако една жена не може да се възбуди или да достигне до оргазъм - това не е истински провал в секса, защото вроденият артистизъм при жените веднага идва на помощ и влиза в действие. Обикновено мъжкият егоизъм и егоцентризъм е толкова силен в този миг, че мъжете не само не забелязват женският проблем, а точно обратно - те смятат че са "върхът на сладоледа" в секса. Но ако един мъж не може да получи или поддържа ерекцията си - то тогава резултата е плачевен и половото сношение практически невъзможно.

Причините за подобни ситуации могат да бъдат от най - различно естество:

  1. Погълнатото прекалено голямо количество алкохол.

  2. Наслаганата, в течение на времето, хронична умора и изтощение.

  3. Недостатъчният физически интерес към партньорката.


Тези случаи на "провал" са част от сексуалният живот на голям процент от мъжете в активна полова зрялост и не би трябвало да ги безпокоят, ако не са постоянно случващи се. Ако последното е факт, тогава проблемът е много сериозен и може да нанесе сериозни психически поражения и на двамата партньори.

Коя е причината за мъжката импотентност?

Отговорът в случая не е еднозначен. В някои случаи причините са медицински, а в други психологически!

Размерите на пениса могат да бъдат истински проблем за много мъже. Малкият размер много често води до такова потискане на самочувствието, че липсата на ерекцията в присъствието на жена е почти 100% сигурно.

Напрежения като вълнения, служебни проблеми, финансови неуредици или с две думи тежестта на съвременния живот изразена с понятието стрес, може да наруши половите способности на мъжа.

Болестно състояние също може да повлияе на способностите на мъжа за оргазъм.

Една най - обикновена инфекция на горните дихателни пътища може да се окаже доста решаваща за мъжката изява в леглото. Мъжете прекарали инфаркт, изпитват страх от това как би им се отразил един оргазъм и дори започват да избягват физическият контакт със партньорката си.

И все пак всеки си задава въпроса:

"Как да реша този жизнено важен проблем"?

Най - простото решение е да поговорите за проблема със партньорката си.

Ако откровения разговор е възможен, значи сте решили половината от проблема. На този етап е важно жената да приеме, че това е и неин проблем.

Следващият стъпка е да спрете за известен период половите сношения и да засилите моментите на ухажване, нежно докосване, целуване с много любов и нежност и др. През този период е много важно партньорката да демонстрира, че липсата на секс не е от голямо значение и това не я притеснява.

Един от най - ефективните методи на жената, като противодействие на мъжката импотентност е нейното собствено тяло. Женските гърди и език могат да очертаят пътеката на насладата по неговото тяло от главата до петите и да стимулират чудесно мъжката ерекция.

Възприемането, че секса не е срамно забавление за развратниците, хоби и колекционерска страст, а същността на самия живот, мъжете могат много бързо да се вземат в ръце и още нещо......!

3 коментара:

boio каза...

dobre blagodarya.

Aliska каза...

Хотелось бы побольше таких же интересных постов

Kalinka каза...

Otlichnuej post – slov net. spasibo.

 

©2009 Здраве