сряда, 17 септември 2008 г.

Любовната игра - висш пилотаж във секса


Любимецът на жените в миналото - Казанова, бил известен най-вече като майстор на любовните прелюдия. Неговата способност да омайва жените била толкова голяма, че самият последващ любовен акт оставал на заден план. Много от неговите любовници достигали до пълно задоволяване на страстта си и достигали до оргазъм много преди самото съвокупление.

За него те просто нямали повече сили и заспивали изтощени. Любовната прелюдия не се отдава на всеки и за това я определят като висш пилотаж във секса. Съществува мнението , че добрият секс изисква добра любовна прелюдия, а съвършеният секс - съвършена предварителна любовна игра. Никой не може точно да определи къде свършва прелюдията и къде започва същинският полов акт. Какво представлява самата любовна игра? Може да се приеме, че тя започва от първия миг на привличане, от първото мигновено разменяне на погледи, от първият жест на внимание и комплименти. От момента, в който и двамата са почувствали в себе си непреодолимото желание за усамотяване и правене на секс, започва същинската любовна игра. Нейната многообразност и липса на правила й придава необикновена привлекателност и загадъчност. Причината е във импровизациите и любовните фантазии на двамата партньори, а това я прави в повечето от случаите неповторима.

Всичко започва от първото забелязване, от първият контакт. Получи ли се химията на любовното привличане, реакцията развитие.

Ако добавим катализатор (любовната игра) скоростта на развитието й става светлинна.

Любовният танц е една нежна и чувствена прелюдия към желанието за усамотяване. Любовните комплименти, нежното докосване по ръката или рамото, лекото и същевременно мъжко притискане на женското тяло кара жената да потръпва от удоволствие и желание за ласки. Единствено измъкването от шумния купон и усамотяване у дома може да продължи обещаващото начало на вечерта. Там можете да направите чувствена вечеря на свещи, след което започнатият танц да намери своето естествено продължение в еротичен стриптийз. Голотата, страстният танц, подходящата музика и атмосфера бързо довеждат и двамата до състояние, което ги кара да се хвърлят в бездната на ласките.

Тук жената може да вземе инициативата и да започне да прави лек еротичен масаж на партньора си. Французите го наричат "паешка стъпка" и се характеризира в това, че пръстите не докосват кожата, а само върховете на косъмчетата по нея. Докосването е толкова леко, че масажираният трябва да се концентрира, за да го усети. В това е и тънкостта на възбудата - в очакването на сексуалното възбуждане. Да не забравяме ефекта на целувката. Проникването на езика на мъжа в устата на жената символизира самият полов акт и всъщност демонстрира мощта и силата на мъжкото проникване. Внимателно и нежно целувайте с език меката част на ушите на жената, но никога не издишвайте във тях, за да не провалите всичко постигнато до момента. Един друг вариант е "ледената целувка". Мики Рурк и Ким Бейсинджър в класическия еротичен шедьовър "Девет седмици и половина" ни я демонстрират заедно с еротичните си фантазии, летейки с "висшия пилотаж на любовната игра". Докосвани и галени със бучка лед, зърната на гърдите на партньорката му се еректират и втвърдяват за секунди и остават такива за дълго време. Заедно със настръхването на кожата и косъмчетата по нея те са един силен дразнител, водещ ескалация прага на възбудата. Някой двойки практикуват поставяне на малка бучка лед във влагалището на жената и твърдят, че удоволствието е неописуемо. Обливането на женските гърди и гениталии с течен шоколад и облизването им бавно и чувствено има ефект на рязко "излитане в Космоса". Така наречения кунигулус (облизване на вулвата) много често включва различни храни и плодове със нежен аромат (мед, сметана, сладолед, течен шоколад, ягоди, банани и др.). Когато ролите се разменят и започне оралното стимулиране на пениса от жената (фелацио), могат да се опишат всевъзможни начини за "френска любов". Контраст между топло и студено се постига, когато жената смуче пениса на мъжа с бучки лед в устата. Тук се появява майсторството на жената - да доведе партньора си до ръба на оргазма, а след това да не го допуска. Колкото по-дълго време жената задържи мъжа до ръба на оргазма му, толкова удоволствието е по силно и неповторимо. Когато мъжът поеме отново инициативата, той трябва да се съсредоточи върху няколко основни точки: устата, зърната на гърдите и клитора. Женските гърди, особено зърната им са особено ерогенна зона при жената. Подходящото им стимулиране, без да се причинява болка от стискане или много силно хапане, възбужда с неподозирана сила партньорката ви. Нежното докосване на клитора много скоро ще я накара сама да започне да го гали и да мастурбира. Понякога тя може да постигне оргазъм (особено ако е с преобладаващо клиторно възбуждане).

Краят на любовната игра зависи само от вас и е в силата на вашите ласки и умения в любовта.
[ ... ]

Тайните на младостта


Международна група лекари, психолози и диетолози са разработили " правила ", чието спазване може да удължи живота ни.

Някои тайни на вечната младост:



  • Сутрин не се излежавайте в леглото!

  • Ранните разходки преди закуска са особено полезни.

  • Проявявайте умереност във храненето!

  • Активно се интересувайте от това, което става около вас и въобще по света!

  • Пийте колкото може по - малко лекарства!

  • Старайте се да не зависите от никого!

  • Не пушете!

  • Пийте много течности, особено прясна вода!

  • Измислете си интересно хоби!

  • Всеки ден изяждайте по една ябълка или банан!

  • Ходете много пеш и не се бойте от лекия физически труд!

  • Пийте не много силен чай или кафе

  • Всеки ден взимайте половинчасови топли(но не горещи) вани!

  • Лягайте да спите само, когато ви се спи!

  • Не пестете тока, в дома ви трябва да има много светлина!

  • Много е важно да имате добри приятели.

  • Спортувайте!

  • Повече се смейте!

  • Опитайте се да запазите тънка талия!

  • Обичайте живота!

[ ... ]

петък, 5 септември 2008 г.

За мъжкият “провал” и още нещо……….

Ако една жена не може да се възбуди или да достигне до оргазъм - това не е истински провал в секса, защото вроденият артистизъм при жените веднага идва на помощ и влиза в действие. Обикновено мъжкият егоизъм и егоцентризъм е толкова силен в този миг, че мъжете не само не забелязват женският проблем, а точно обратно - те смятат че са "върхът на сладоледа" в секса. Но ако един мъж не може да получи или поддържа ерекцията си - то тогава резултата е плачевен и половото сношение практически невъзможно.

Причините за подобни ситуации могат да бъдат от най - различно естество:

  1. Погълнатото прекалено голямо количество алкохол.

  2. Наслаганата, в течение на времето, хронична умора и изтощение.

  3. Недостатъчният физически интерес към партньорката.


Тези случаи на "провал" са част от сексуалният живот на голям процент от мъжете в активна полова зрялост и не би трябвало да ги безпокоят, ако не са постоянно случващи се. Ако последното е факт, тогава проблемът е много сериозен и може да нанесе сериозни психически поражения и на двамата партньори.

Коя е причината за мъжката импотентност?

Отговорът в случая не е еднозначен. В някои случаи причините са медицински, а в други психологически!

Размерите на пениса могат да бъдат истински проблем за много мъже. Малкият размер много често води до такова потискане на самочувствието, че липсата на ерекцията в присъствието на жена е почти 100% сигурно.

Напрежения като вълнения, служебни проблеми, финансови неуредици или с две думи тежестта на съвременния живот изразена с понятието стрес, може да наруши половите способности на мъжа.

Болестно състояние също може да повлияе на способностите на мъжа за оргазъм.

Една най - обикновена инфекция на горните дихателни пътища може да се окаже доста решаваща за мъжката изява в леглото. Мъжете прекарали инфаркт, изпитват страх от това как би им се отразил един оргазъм и дори започват да избягват физическият контакт със партньорката си.

И все пак всеки си задава въпроса:

"Как да реша този жизнено важен проблем"?

Най - простото решение е да поговорите за проблема със партньорката си.

Ако откровения разговор е възможен, значи сте решили половината от проблема. На този етап е важно жената да приеме, че това е и неин проблем.

Следващият стъпка е да спрете за известен период половите сношения и да засилите моментите на ухажване, нежно докосване, целуване с много любов и нежност и др. През този период е много важно партньорката да демонстрира, че липсата на секс не е от голямо значение и това не я притеснява.

Един от най - ефективните методи на жената, като противодействие на мъжката импотентност е нейното собствено тяло. Женските гърди и език могат да очертаят пътеката на насладата по неговото тяло от главата до петите и да стимулират чудесно мъжката ерекция.

Възприемането, че секса не е срамно забавление за развратниците, хоби и колекционерска страст, а същността на самия живот, мъжете могат много бързо да се вземат в ръце и още нещо......!
[ ... ]
 

©2009 Здраве