неделя, 22 април 2012 г.

Ябълков оцет

Лечение с ябълков оцет е приложимо за много заболявания час от тях са висока кръвна захар и лечение на акне.  Някои народни лечители лекуват и хипертония с помощта на ябълков оцет, аз обаче не съм много сигурен дали ще има резултат за това не ви го посочва. Ябълковия оцет има значителни предимства пред широко използвания от българите негов брат гроздовия оцет. Ябълков още се използва и от много домакини като основна цел за тях е отслабване. Разбира се има редица доказателства според които отслабването с помощта на ябълков оцет може и да бъде допуснато, но в повече случаи резултатите са абсолютно слаби!
Ябълков оцет
[ ... ]

четвъртък, 19 април 2012 г.

Проблемна коса

Косата често ни създава проблеми, а тези проблеми стават все по сериозни ако имаме приближаващо важно събитие.  Дори и да нямате важен повод е важно да се грижим за косата. Оставена на произвола тя става тънка, мазна и започва да се накъсва. Задълбочени проблеми могат да доведат до опадване на косата.
[ ... ]

неделя, 8 април 2012 г.

лечител.info полезно за вашето здраве

Като малък и не много претенциозен блог ние се стараем да сме полезни на всички наши читатели и да намираме разнообразна в същото време интересна и полезна информация. Често обаче обхождаме различни сайтове без да намерим полезна и наистина точна информация, поради, което решихме да ви представим нещо ново. Цялата информация от един сайт абсолютно достъпна и безплатна.
[ ... ]

четвъртък, 5 април 2012 г.

Алергия

Какво е алергия?

Алергията е бурна реакция на имунната система, следствие попадането в организма на различни външни дразнители, наричани "алергени". Алергията е наричана и е израз на свръхчувствителност, защото при алергичните хора организмът е прекалено чувствителен към даден алерген и в негово присъствие реагира чрез механизма на възпалението дори и при минимално наличие на алергена.  
[ ... ]
 

©2009 Здраве