вторник, 28 декември 2010 г.

Протеинова диета на Пиер Дюкан

Пиер Дюкан книга е налична на български език. Препоръчително е да го взема. Най-важните неща в него са подредени в следващите няколко публикации.
Диетата работи. Това личен опит и споделя от други, които са се опитвали. Можете да изтеглите понякога е бавен, но прекрасна - да се топят мазнини. Ще търпение. Ако искате бързи резултати и не се страхува от ефекта на "йо-йо" вероятно не е вашата диета.


Съветите на д-р Дюкан:
 Никога не следвайте диета, като препоръчва по-малко от 60-80 г чист протеин. Ако ви лиши мускулите ви да изсъхне и кожата. Оставя се протеин, за да отслабнете без да се губи мускулна и без омекване на кожата. Протеините се усвояват трудно. За използването на таблицата захар 100 калории, тялото ви изразходва само 7 калории. Усвояването на 100 калории масло или олио, да отнеме 12 калории. И да се научат да харчат 100 калории и 30 калории на чист протеин. Изборът е ваш!




Диета за отслабване Пиер Дюкан

Пийте много вода. Водата почиства тялото и подобрява резултатите от диетата. Комбинацията от вода и чист протеин има силен ефект върху целулита. Забравете за това, което говори с баба си - да пие вода по време на хранене.
 Вода ребро. Яжте храни позволено, колкото искате и толкова често, колкото искате, и никога не пропускайте хранене. Помислете за това, което ядете - усещанията, причинени от храни, са уловени в средата на ситост в мозъка. Яжте бавно - когато се храните бързо, намалявайки размера на усещания, които достигат до мозъка.
 Храна и напитки студени храни студени напитки, когато е възможно. За да ги поеме, органът трябва да ги топли, и следователно изразходва калории. Изплакнете с хладка вода. Ако останете под душа две минути, организмът ви ще изгори 100 калории за стопляне на тялото ви, и е еквивалент на калории само на 3 км.
 Влез в асансьора. Остани докато направи повече. Go за целево - дойде у дома да ходи, магазин или престой с краката си.

Четири фази на протеини диети за всеки отделен случай преди:
- В първия кадър последващи режим и стимулиране на загуба на тегло, средната продължителност - пет дни, загуба на тегло - 5 кг
- За да достигне до втория смесен режим се забавя, но неизбежно намаляване на теглото, до желаното тегло, редуване на белтъчини и зеленчуци: средна продължителност - една седмица да се зареди до един килограм.
- На трето място, преходен режим задържане на новопридобитите тегло за период от 10 дни за всеки изстрел кг;
- Четвъртият - ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ STABILIZRANE тегло, като на ден диета веднъж седмично до края на живота си.
[ ... ]

неделя, 19 декември 2010 г.

Диета с банани

Банан диета, както можете да предположите, е за тези плодове, че никога не се отегчават. Prigladnee вас - това, което ядеш - банани!

Единствените условия в банан диета е да не изневеряват на този плод. Всички други храни, е строго забранено.
И все пак, можете да ядете: зелен чай без захар.

Диета с банани


Според поддръжниците на тази диета, изтегляне kilogorami подобни дни - че един ден вие сте на диета, един килограм по-малко. Сякаш за да си възвърне теглото - не е известно, те подчертаха.

Диетата на банани ще се чувстват добре - те са сладки можете да ги ядат с рамки, но кожата ви няма да се мотае - тъй като някои диети заплаха.
[ ... ]

вторник, 7 декември 2010 г.

Поликистоза на яйчниците

Поликистозен овариален синдром е една от най-честите ендокринни днес zanbolyavaniya при жени в детеродна възраст. Stein и Левентал описани комбинация от затлъстяване, мъжки модел косата, менструални нарушения, нарушения в кръвосъсирването, безплодие, и все още носи неговото име синдром. Ако това е двустранен разширения поликистозни яйчници, то е възможно белег е водеща, а клиничната картина е непълна.

По въпроса за етиологията и задвижващият механизъм на заболяването все още е спорна. Както се твърди, генетични, възпалителни, имунни, метаболитни аспекти. Синдром показват нива на андроген хормони, повишава тяхното увеличено ароматизация в мастната тъкан и адекватно производство на естрогени (особено в светлината на по-ярки), срещу sekretsiata на хипофизата хормон - FSH и LH, както и спиране на първата вода, за да стимулират овулацията блок, а вторият - да се увеличи androgenosekretsiya потиска фона на отделянето на прогестерон.

Основните патологични находки са промени в яйчниците - фоликули не напълно зрели и достигна 6-големина 12 мм, не се спукат, няма овулация. След това клетките, от които не минават през фоликула на типичен менструален цикъл промени, водещи до промени в производството на хормони.

Клинично, синдрома на повече от един приоритет. Обикновено започва бавно, бавно, или след пубертета, с нарастването на окосмяване на горната устна, брадичката, около ареолата, така и между гърдите, гърба от монс пубис на пъпа (диамант вместо типичните триъгълник в една жена) на на горната вътрешна част на бедрото. Друга проява на androgenemiyata е акне. По-малко може да бъде наблюдавана загуба на коса или хипертрофия и пигментация на кожата на шията, под мишниците, под гърдите, външните полови органи.

Обикновено жените са с наднормено тегло, затлъстяване дори, придружено от намалена въглехидрати толерантност, инсулинова резистентност и хиперинсулинемия рефлекс (повишаване на инсулин), но след това дори и с нормално тегло. Нарушенията са открити в липидния профил, както и други съзвездия от метаболитен синдром.

Особено важни и гинекологични проблеми. Най-честата причина за олиго-аменорея - рядък случай на липсващи Menzes с оскъдни кървене. Безплодие (стерилитет) е друг симптом на медицинска помощ се иска.

Какво може или усложнения, съпътстващи съзвездия в ПКЯ да бъде?
участващи във връзка с увеличаването на нивото на естрогена риск ендометриална хиперплазия и рак на ендометриума и рак на гърдата. В значителна част от жените с поликистозни яйчници, са открити и повишени нива на пролактин, функционални и разработени във връзка с пролактином. Ако няма намеса във функционалната активност на надбъбречните и щитовидната жлеза изключени. Увеличаване растежа на косата, телесното тегло може да доведе до намеса в природата и емоционални проблеми на социалната интеграция. Безплодието е и източник на психологически конфликти.

Диагнозата се базира на строг клинично и лабораторно изследване на хормоналния статус. Визуални методи допълнително изясняване на диагнозата.

Терапевтичният план за контрол на теглото чрез диета или медицински схема от една страна, като се запазва естетиката на косата и, второ, чрез нормализиране на хормоналните стойности. Последното се дължи на блокиране androgenemiyata с анти-андроген лекарства имат (хормон, произвеждан от хипоталамуса пряко въздействие върху хипофизната секреция на FSH и LH), подобен ефект и за прилагане на аналози на GnRH постигнати. Друг подход, системата е да се стимулира хипоталамуса-хипофиза-яйчник. Това става или чрез прилагането на аналози на GnRH по начин, който наподобява естествените секреция постигне чрез прилагането на хормони на хипофизата или чрез блокиране на естроген синтез. По начина, описан предизвика овулация. За операция за премахване на долната част на яйчника hormonoproduktsiyata за известно време беше рядкост.
Поликистоза на яйчниците
[ ... ]
 

©2009 Здраве