вторник, 28 декември 2010 г.

Протеинова диета на Пиер Дюкан

Пиер Дюкан книга е налична на български език. Препоръчително е да го взема. Най-важните неща в него са подредени в следващите няколко публикации.
Диетата работи. Това личен опит и споделя от други, които са се опитвали. Можете да изтеглите понякога е бавен, но прекрасна - да се топят мазнини. Ще търпение. Ако искате бързи резултати и не се страхува от ефекта на "йо-йо" вероятно не е вашата диета.


Съветите на д-р Дюкан:
 Никога не следвайте диета, като препоръчва по-малко от 60-80 г чист протеин. Ако ви лиши мускулите ви да изсъхне и кожата. Оставя се протеин, за да отслабнете без да се губи мускулна и без омекване на кожата. Протеините се усвояват трудно. За използването на таблицата захар 100 калории, тялото ви изразходва само 7 калории. Усвояването на 100 калории масло или олио, да отнеме 12 калории. И да се научат да харчат 100 калории и 30 калории на чист протеин. Изборът е ваш!




Диета за отслабване Пиер Дюкан

Пийте много вода. Водата почиства тялото и подобрява резултатите от диетата. Комбинацията от вода и чист протеин има силен ефект върху целулита. Забравете за това, което говори с баба си - да пие вода по време на хранене.
 Вода ребро. Яжте храни позволено, колкото искате и толкова често, колкото искате, и никога не пропускайте хранене. Помислете за това, което ядете - усещанията, причинени от храни, са уловени в средата на ситост в мозъка. Яжте бавно - когато се храните бързо, намалявайки размера на усещания, които достигат до мозъка.
 Храна и напитки студени храни студени напитки, когато е възможно. За да ги поеме, органът трябва да ги топли, и следователно изразходва калории. Изплакнете с хладка вода. Ако останете под душа две минути, организмът ви ще изгори 100 калории за стопляне на тялото ви, и е еквивалент на калории само на 3 км.
 Влез в асансьора. Остани докато направи повече. Go за целево - дойде у дома да ходи, магазин или престой с краката си.

Четири фази на протеини диети за всеки отделен случай преди:
- В първия кадър последващи режим и стимулиране на загуба на тегло, средната продължителност - пет дни, загуба на тегло - 5 кг
- За да достигне до втория смесен режим се забавя, но неизбежно намаляване на теглото, до желаното тегло, редуване на белтъчини и зеленчуци: средна продължителност - една седмица да се зареди до един килограм.
- На трето място, преходен режим задържане на новопридобитите тегло за период от 10 дни за всеки изстрел кг;
- Четвъртият - ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ STABILIZRANE тегло, като на ден диета веднъж седмично до края на живота си.
 

©2009 Здраве