неделя, 5 септември 2010 г.

Бързо отслабване

Има моменти в живота, особено при жените и намаляване на теглото на невъзможното. След това започва безкрайни изтезания и разглеждане на всички диети. Повечето диети изискват специално време да се подготви меню изберете правилната диета, калории и др И обикновено хората, които не искат да се тегли, колко време ще загубят работата си, са имали проблеми в страната и доведе толкова бързо, че не е достатъчно трафик да бъдат с наднормено тегло.

Там не е много информация за намаляване на теглото и храненето като цяло, и е добре, че единственият начин за излизане от най-важните и значими, които често се използва за всякакъв вид диета за отслабване, каквото и да е.

- Загуба на бавен. Нека да не губят повече от 4 месеца, например, от един килограм на седмица. Ако отслабнете бързо, а след това получи обратен ефект и тялото губи в близко бъдеще.
За по-бързо и по-добри резултати за отслабване е добре в спорта, или ако имате възможност за повече в движение. Това помага на организма да изгори по-бързо натрупаните килограми.

- За всяко ястие в менюто ви три хранителни вещества - мазнини, белтъчини и въглехидрати в организма, така че тя напълно и не чувстват нужда, те трябва да участват е да купят следващия си хранене.

Лимит тестени изделия. Има хора, които са свикнали да се яде на всяко хранене има. Ако не се опитвайте да го замени с "бисквитките", но да ги видя и не прекалявайте.

- Ако сте на диета priyade нещо си, и е забранено да се малко. По-добре за тялото си, какво иска и не нека отрече напълно.

- Да бъдат устойчиви. Когато започнете, не се отказвайте от диетата и да намерят причината за спиране. Следвайте определен режим на хранене, както и мерки не се случи.

Меню за един балансиран режим на хранене, тъй като само няколко опции, които могат да бъдат комбинирани по различни начини да се определят всеки ден.


Упражнения за бързо отслабване

Закуска:
Първият люспи, които могат да бъдат комбинирани с ниско съдържание на мазнини мляко. Можете да добавите бульон, банани и стафиди. Е било разрешено с чаша кафе или чай, но с много малко захар и захар, за предпочитане безплатно.
Втори варено яйце с тост сандвичи и част от Турция или шунка пиле. Кафе или чай с мляко при поискване.

Обяд:
Първият пържено пиле на грил. Зелена салата с пресен лук.
Вторият сирене, печени във фолио. Гарнирайте с краставици и домати.
Трети омлет с 2 яйца, сирене и обезмаслено мляко. Можете да украсите с варени зеленчуци или салата от моркови.

Вечеря:
Първият пилешка супа, те могат да дадат повече зеленчуци. Маруля
Втори пържено пиле. Пече се без мазнина, за предпочитане в един плик. Салата от домати и краставици.
Третият Пиле варено, гарнирани с варени картофи и моркови.

Между основните хранения, така че най-малко 2-3 пъти в някои плодове. Идеален за ябълки, можете да ядете колкото искате. Можете да ги комбинирате с ядки задължително сурови, но те не искат да се прекалява.

Режим на хранене, подходящи за постепенно намаляване на килограми. Ефектът е видим след няколко месеца, но защо не е постоянно и отслабването на здравеопазването. Оставете за 2-4 кг на месец, трябва да присъстват повече упражнения.
[ ... ]
 

©2009 Здраве