четвъртък, 22 юли 2010 г.

Косопад при жените

Ако косата ви е показател за физическото и психичното здраве като цяло. След като се проваля с няколко инструмента и рецепти да сте опитвали много други косопад санаториума "подарък" се предлага в това обикновено се случва. Неуспехът на по-голямата част от техните реални причини за болестта, а не резултата или че е твърде късно, след една пълна с косми, на които се дължи вън за да продължите.

Симптоми и причини за косопад

Временно или постоянно косопад, може да засегне част или всички скалпа и тялото може да започне. Коса загуба промяна нашите наблюдения за пролетта и есента към зимата и през лятото, показва, че най-увеличени. Това е нормално за тази степен: органът, твърди и чисти, а не на старите пера, другите им, здрави косата пада напред. Проблеми, загуба на коса, нова коса растеж е увеличено от.

Ендокринната алопеция при децата / младите хора след лечение / генетични причини, хормонален дисбаланс, неправилно хранене, замърсяване на тялото, така че / най-често срещаните нарушения се случи. / И в зряла възраст / стари коса. Наскоро отбележи, че млади мъже между 20-30 години са разреден големите коса. Също така редки случаи на млади жени със симптоми на косата.

Бременните жени и майките в силен косопад могат да възникнат по време на кърмене. Значение, в този случай, жените и децата на тези допълнителни проблеми, страхове и неправилното хранене са.

Окосмяване по тялото все още, стрес, травма, анемия, други нервно-психическо смята за прекомерна, триците операция не съм съгласен. Май по скалпа, диабет, грип, сифилис, коремен тиф, в резултат на гъбични заболявания като коса или козина се фоликул / може kosopas. Честото и дългосрочни възпаление на стомаха и червата до изчерпване на съответния орган, олово, и като резултат - за изтъняване на косата.

На климата, ние също ще играят важна роля за състоянието на косата, се спазват. Още горещо и сухо или влажно и студено време и поради това неблагоприятно влияние върху общественото здраве, косата също.

за предсрочно провала на коса и облечен с шапка помага, особено здраво, те не позволяват свободен достъп на въздух, активно движение на кожата и косата, поради яде нормално. Кръв или твърдо и здраво мускулни спазми в областта на раменете колан прави.

Освен това, състоянието на косата и кръвта, ако е налице тясна връзка между тях. Dzhang Dzhih Цин династия в Китай, живял по време на тези той пише: "Ако един млад мъж със сива коса или косопад, ако трябва да знаят, че това се дължи на прекомерна топлина на кръв."

постоянен стрес и живеят в страх последният човек, във връзка с тяхната работа, неизбежното отслабване на имунната система, причини косата да падат с бъдеще под заплаха. Здравият разум там и работи с много компютри. Това проучване е мощен умората в мускулите, и добавяне на местата за сядане и един екран, свързани с публикации, докато пълен колапс.

Като цяло, независимо от вън косъм падне не е болест.

Дали цялостното физическо и психично здравните резултати.

Защита от косопад

Това е много важно. При загуба на коса е пълна, че е много трудно да помогне. Ако са в здравни нарушения връх трябва да се обмисли преди цялостния баланс на тялото назад. В този контекст, мерките са били препоръчва за общо укрепване.

На първо място, периодични медицински лечители съвети трябва да направя, за да гарантира цялостното здраве на тялото. Превенция и лечение програми и ще бъде индивидуална.

Също така, всеки в своята оценка на начина, близо или по-далечно минало може да бъде дестабилизирана, за него е, че здравето му трябва да бъде направено. Трябва да се преразгледа и, че лекарят трябва да вземе правилните решения.

Винаги Дръжте косата си чиста в същото време, за предпочитане на човека или яйца трябва да се измиват с жълто, гребен / четка косата / шапката е специална кърпа. Косата е враг на слънцето. Избягвайте или кърпа капачка или слънцето за час на топлина или светлина, за да носи чадър. Така често овлажняване на космения фоликул отразява. Миене на кожата да се увеличи разпространението и укрепване корените на косата тяло четка е подходяща. предотвратяване и ден / 1.5 По време на достатъчен прием на вода и други течности - 2 литра влиза.

Косопад
[ ... ]

събота, 3 юли 2010 г.

Егземи по кожата

Какво е екзема?
Екзема е възпалително кожна реакция е причинена от различни външни или вътрешни фактори. и демонстрационни фаза на възпаление в екзема, обриви и промени са доста различни.

Острата фаза на зачервяване, подуване и акне - папули, разкъсана и покрити с жълтеникава кора съдържание, предполагам намерени в мехурчета. Круз.

Постепенно ще намалява на възпалителни промени, зачервяване и подуване изчезна и подостра или хронична фаза на процеса, разходите zagrubyava пукнатини кожата и започва да zalyushtva.

Има много варианти на екзема.

Екзема може да се случи навсякъде по повърхността на кожата.
Екзема, причинена от различни фактори, и поради това има различни видове лечение са различни.

Кое е най-честата форма на екзема?

Най-честата форма на екзема: на атопичен дерматит, екзема, контактен дерматит, екзема dishidroziformena seboreina.

Какви са основните принципи при лечение на екзема?

Екзема лечение се извършва от квалифициран дерматолог.

Локално лечение се използват за:

emolienti - те са необходими за предотвратяване на кожата от изсушаване. Има различни начини за изпълнение на тези лекарства: сухо мазе и екзема кремове, лосиони и екзема в мехлем за намокряне. Emolientite подготовка понякога трябва да променя характера и разнообразието на най-добрите локални кортикостероиди, е бил използван без ефект по време на emolienti са определени. Сега първата група са в качеството на мека кортикостероиди група и четвъртата група от четири са най-силните.

Дерматолог ще определи кои ще се използват в зависимост от вида на локални кортикостероиди:

• възрастта на пациента

Размерът на плътните участъци от кожата екзема

• Сериозността на ситуацията.

Актуално имуномодулатори - екзема (атопичен унгвенти в Protopic крем Elidel се използва)

Ултравиолетова радиация - са сериозно под медицинско наблюдение.

Системно лечение:

Когато локални кортикостероиди, перорални кортикостероиди не оказват влияние - е предвидено в много тежки случаи.

• антихистамини - анти-алергични обриви действия и поправки. А системата от местни продукти и желания ефект, тъй като упражняват обикновено предоставя на местните алергични странични ефекти.
[ ... ]
 

©2009 Здраве