вторник, 11 септември 2012 г.

SOS силует ми върна фигурата

Здравейте почитатели на моя блог.
Не съм ви писала повече от няколко седмици, но ето че този следобед намерих време да седна на компютъра и да по напиша няколко реда.

Днешната тема, която ще започна е за един нов продукт за отслабване SOS силует. Използвала съм в живота си Лида, витаслим използвала съм гел за отслабване, но нищо не доведе до трайни резултати, тогава се отказах от каквито и да е било хранителни добавки за отслабване. Реших да заложа на диетите, но се оказа доста скъпо и честно казано не ефективно да се отслабва с диета.

Съвсем случайно една колежка от моята фирма си беше взела някакъв нов продукт за отслабване SOS siluet бил и препоръчан от нейна приятелка, която го била използвала и имало резултат. Аз доста и се посмях и й споделих моя опит с хранителните добавки за отслабване и как не помагат!!!

Знаете, че този който се смее последен се смее най-добре. Така или иначе колежката Мария продължи да използва SOS силует и само за 30 дена беше свалила повече от 6 килограма. Но това не беше най-големия и успех, тя беше премахнала паласките и свила корема.

Реших да проверя аз тази хранителна добавка за отслабване, честно казано не намерих много информация на български за нея, но за сметка на това на гръцки, румънски и английски изобилстваше информация по форуми много мнения и коментари. Реших да рискувам още веднъж, но този път за последен с SOS силует.

Вече съм на 17 ден от употребата на капсулите SOS силует и знаете ли какво отслабнала съм и дори корема съм глътнала.

Ще публикувам още един нов пост след 30 ден да ви кажа какво точно се е случило и ще проверя дали има йо-йо ефект.

Засега това е новото и интересното около мен. Много целувки и много поздрави.
SOS Сиулет хранителна добавка за отслабване
Sos силует за ефективно отслабване

SOS Силует за отслабване мнения

Отслабване с SOS Силует ?

Може да закупите от:

SOС Силует


[ ... ]
 

©2009 Здраве