четвъртък, 11 ноември 2010 г.

Настинка - пазете се от нея

Настинка - такъв-популярното име в остра респираторна вирусна инфекция на горните дихателни пътища разпространение на вируса. Основните симптоми на настинка са: повишена температура, кашлица, главоболие, болки в гърлото, отпадналост, кихане.

 вируси причиняващи грия са най-малко пет различни групи (paragrip, reovirus, аденовирус, rhinovirus и т.н.) и няколко патогени, включително повече от 300 от тях са причинени от филми. Всички те не се лекуват с антибиотици и прехвърлени на ефирно време е много заразно. Орвил и ръчно къдрене, например, има доказателства, че физически контакт със заразени.

Симптоми на настинка

Първият период на болестта, носа и гърлото, вирусът, който умножава silichi сълзене на очите, хрема и кашлица. Температурата обикновено се покачва. Понякога този процес участват очите и лигавиците на стомашно-чревния тракт.

След това симптомите на грип вируса, и кръв в следните: повишена температура, главоболие, болки в гърба и краката. активиране на имунната реакция и намаляване на симптомите, за да изчистят кръвта ще доведе до развитие на антитела в организма.

Авиокомпания последния етап от началото на неусложнена простуда, кашлица, студено и мокро се проявява в епитела, като слоевете могат да бъдат засегнати от вируса.

Внимание в ранен етап и същите симптоми, така че винаги се консултирайте с лекар за потвърждаване на диагнозата, от друга страна, е много по-опасни заболявания.

Тагове: болки в гърлото, главоболие, грип, кашлица, настинки, остри респираторни вирусни инфекции, отпадналост, втрисане, повишена температура

За да лекува настинка

За да лекува настинка

Най-честите заболявания на студено. Всъщност, студено, все пак, не е болест, но създава условия и предпоставки за различни заболявания. Следователно, за да се предотврати заболяване, което е важно да се вземат мерки при първите признаци на настинка. Ако мокрите крака през зимата, ги подсушете и го втрийте с алкохол или алкохол и сухи чорапи да постави каша бележка. По тази причина, тялото се организира ... Някои силен студ мокрите крака, за да започнете.

Ако настинка или студено, пийте половин чаша топла вода, ако имате пет капки йод. Ние винаги се пият две чаши чай с мед преди лягане, а вместо това винаги горещ чай с мляко за пиене. Въпреки това, ако сте чай, добавете лимонов сок. Шал се опитват да спят по-добре и по-дълго.

Натинка
[ ... ]
 

©2009 Здраве