петък, 30 април 2010 г.

Красив тен

Хубав тен на кожата и свежи форма се получава, когато кожната тъкан е без пори, гладка ..

Хубав тен на кожата и свежи форма се получава, когато кожната тъкан е без пори, гладка, нормално omaznena пилинг и то не е очевидно. Хубав тен зависи също от цвета на кожата. Млечният-бял цвят е от keratohialinni белезникав гранули в епидермиса, жълтеникаво - се определя от рога keratinni мъниста покритие на епидермиса в rozovocherveniyat - обръщение на кожата. Кожени пигмент - меланин определя различните нюанси на тъмни пигментирани кожата. Тяхната свежест и juiciness за добро кръвоснабдяване зависи от кожата и течности mezhdutakannata. Косата мъх, когато леко, придава на кожата свеж вид на праскова.

Кожата на кърмачето е деликатно розово кадифе гладка, еластична и блестяща красива, сочна. В пубертета, когато кожата жлези за покриване на трудно и изолация започне в по-голям размер на повърхността на петрола работата на кожата е мазна, лъскава. Разделени мазнина се смесва с пилинг епидермиса, прах и др. и недобре обучени "смазка" върху кожата, като лош тен. Общият вид на лицето се влошава и че отворите на мастните жлези и космите се отстраняват торбички - като кожата портокалова кора. запалва лесно в кожата и червено. Често изолирани мазнини и кожа пилинг формата епидермални клетки запушват отворите на мастните жлези черни точки - т. нар. черни точки. В този мазен, себореен акне кожа често се разглежда. Кожата е мазна, мръсен кафяв, понякога с червеникав или sivkavozhaltenikav сянка поради възпалителни му стимулация. Въпреки че момичето е прясна, сочна, нежна розова кожа на производството на кожа в пубертета мръсен, нечист тен от себорея. Много често нечистият тен се случи, или по-лошо неправилна хигиена и разкрасяване, почистване, управление неподходящи кремове, пудри и др. Това важи особено за младите момичета.

Неправилно тен възниква при жените и в по-напреднала възраст. В резултат на лоша циркулация и неадекватни кожата на лицето zagrubyava zadebelyava покрива с черни петна и малки белезникави подутини под кожата. Тази кожа е mrasnosivkav, с един земен тонус и дава на хората повече тен порочен.

Ungelenk да закупите тен и жени със суха кожа, ако не и незабавно предприемат необходимите здравни грижи и красотата им. Тогава кожата на лицето става сухо и да се образува люспи, червени петна и накрая тя е един вид пергамент хартия. Тази кожа е времето и промяната на климата, особено в студено време засегнати. Красив тен

Има жени, които тен стана беден, тръсвам лицето дължи на стрес или изтощение на нервната система: в nedospivane, умора, неприятен опит. Много момичета и млади жени, опит, след като безотговорно нощ могат да бъдат замърсени, са изправени пред sivkavozhaltenikav тен. Много често след тежки душевни преживявания, не можете да видите вашите близки поради промяна в цвета на кожата на лицето

Тен на лицето често порода и индивидуални характеристики. Не случайно, според раса цвета на кожата: бял, черен, жълт, червен. Трудно е да се определи кои жени са една раса имат хубава тен. Без да подценяваме красотата на другите раси, ние сме най-вече в нечисти или приятен тен кавказки жени интересува. Ясната, тен нормален човек може да има много различни цветове въз основа на индивидуалните особености на жените, но красив, приятен за окото. Отличителен мек, бял или розов тен на лицето, което най-често се среща в блондинки. Отпускам е тромава и тен на анемични момичета, където кожата е бяла, но бледа. При жени с добре развити епидермис, но с глоба, както kravosnabdena кожата красива тен ще zhaltenikavorozov. В маркирани помрачи пигментацията на кожата, особено в брюнетка в системното излагане на слънце и вятър, на лицето.

По време на лятната ваканция на морето през зимата или висока планина ултравиолетовите лъчи радиация, в сравнително добро причинява запържване на кожата на лицето се измерва. Слънцето не само кожата, бронз, но освежаващо, увеличава живота на звука прави tamnokadifen тен. В дома, бронзиращи на кожата чрез облъчване кварцова лампа може да се получи. За подобряване на тен на кожата и предотвратяване на горене може да се използват специални козметични масла и кремове. Въпреки това не е рядко, въпреки че по-вероятно да получите тъмно тен след излагане на нехомогенни петна и белези.

Красива, нежна, kadifenorozov тен лицето и тялото получава след къпане в морето или минерална вода. Има вода, която значително стягаща и освежаващо действие и да се привличат, се сблъскват жените, като пресни плодове градина.
[ ... ]

неделя, 25 април 2010 г.

Черните точки и причината за тях

Черни точки се причиняват от частично блокирани пори. В "черния" външен вид от тях не е причинено от мръсотия, а от оксидиращи ефект на атмосферата на себум (масло) в един блокиран порите и пигмента меланин от мъртвите кожни клетки. Най-добрият начин за премахване на черни точки е да се премахне причината за тях - прекалено себум (масло) и мъртвите кожни клетки. Използвайте само продукти, произведени от естествени съставки, които не са твърде стягащ. Суровите продукти могат да лишат кожата на петрол, го кара да произвежда повече себум, което води до по-блокирани пори. Не се страхувайте да използвате чисти продукти, съдържащи натурални масла, като жожоба или кокосово масло за почистване на кожата. Тези масла са близки до нашите природни масла, за да не блокира порите. Използвайте лек ексфолиант всеки ден, за да премахнете мъртвите кожни клетки, така че те не блокират порите. Само не забравяйте да бъде много леко, за ексфолиране може да изостри проблема. Избягвайте продукти, съдържащи следното: алкохол, изопропилов mystate, ланолин, натриев лаурил сулфат, натриев сулфат laureth, пропилен гликол, минерални масла и парабени.

Не да се опита да ги екстракт от насилствено, или като се използват пръстите си, ноктите или комедони (черни точки) отстраняване. Това може да доведе до трайни увреждания на порите и да се спре да ги работи правилно за винаги. Можете да преса някои от черни точки, но вие също може да принуди някои от още по-дълбоко в кожата, което може да доведе до инфекция (големи петна, пъпки или дори кисти) или трайно увреждане. Докосвате кожата трябва по принцип да се избягва да се избегне кръстосано заразяване.
[ ... ]

петък, 23 април 2010 г.

Перфектно дупе

Джинси рядко са практически дрехи, които успешно съчетава двете съблече с гаджето си риза и с най-скъпите и бижута. Нищо чудно, че сте готови, малко за състоянието на дънкови панталони, които правят наистина отиде и да поиска мъжете след като главата. Стегнат бедрата, талията форма, плоски стомаха и долната част формира Тайната на перфектната вид в деним пакет дупе.

Сега добрата новина: обучение на конкретни проблемни области, те могат да забележим зарежда. Например, паласка, nashega третира като "любов" висящи от вашия neestetichno дънки с ниска талия, могат да бъдат отстранени с малко упоритост и работата на мускулите на корема. И това е само началото. Присъединете се към нашия курс по гимнастика три пъти седмично в продължение на два месеца и ще получите в гащите си мечти.

Ханш Бък

Тесни дънки крака зададено ниво седне полите на талията. Ето някои стъпки в тази посока.

Ножици
Легнете по гръб с ръце по тялото и длани надолу. Повдигнете крака перпендикулярно на земята.

Свиване на корема и краката, докато продължавате да започне (докато не почувствате напрежение във вътрешната бедрата). Стегни ги и започват да ги кръст, като ножици, така че първо десният крак върху левия и след това обратно - общо 20-25 пъти. Крака широко отворени отново, и повторете отново поредицата.


Странични мускули 
Стойка разкрачен в тъканите и се отпуснете ръцете свободно около тялото му.

Изправяне и една разходка за извличане на колкото е възможно повече. Кога смятате, изтеглен в мускулите на гърба крак, спрете и задръжте това положение за няколко секунди. Връщане в изходно положение и повторете движението 20 пъти, без да докосвате с пръсти или пета пода.

Повдигнете седалището
отменени, за да коригира бразилски скитник, има няколко упражнения:

Мостът а ла Пилатес за дупе

Легнете по гръб с ръце по тялото и длани надолу. Свиване на краката, за да си колене, като 90 градуса със земята и построи басейн лесно.

Повдигнете таза нагоре повече, преместете задника и протегна десния си крак. Изтегляне на таза надолу, така че те се чувстват по-голям натиск. Да 20 повторения, след което сменете крака.

Унгарски танци за дупе

Стойка разкрачен в тъканите и сложи ръце на бедрата. Левият крак е назад около 90 см и е седна с двата крака през staraesh прави паралел бедрото на земята. Лявото коляно в същото време трябва да се намира на около 5 см от земята.

Навеждам напред, така че да вземат най-дясното рамо на теглото и да се върнеш. Да 10 повторения. Промяна на крака.  дупе


Плосък стомаха
Джинси седи винаги по-добре, когато стомахът е плосък. Ето какво можете да направите за него:

Свещ дупе

Легнете по гръб с краката нагоре. Ръцете са покрай тялото, ръцете си на пода.

Свиване в стомаха, да си краката нагоре и след приспадане на главата от пода и дупето. След като се извини, и по този начин в изходна позиция и повторете това упражнение 15-20 пъти.

Таблица за дупе
Легни с лицето надолу, опирайки се на пръстите на краката и ръцете съхраняват от китката до лакътя.

Вдигане на тялото, на базата на останалите пръсти, но тази тежест пада върху лакътя. Стегни коремните мускули и най-добрите си тяло по права линия, опъната на около 20-60 секунди (както си мислите). Повторете го пет пъти.

Срещу паласка над дупето
Тайната за решаване на този slaninki за затягане на колана в едно малко мускули, които могат да се появят дори вися там само с едно упражнение.

Usukanitsi  за дупе
Седнете на пода с коленете се наведе на коленете, гърбът е назад (доколкото е възможно) може, но ръцете опънати напред, докато staraesh успоредно на земята.

Упражнения за стегнато дупе

Завъртете тялото от кръста надясно, сякаш дясната си ръка достига обратно силен, а отпред е все още сочи на ляво. Дръж десет секунди, след това обратно в центъра. Направете usukanitsi 10, и след това да промените страни.
[ ... ]

неделя, 18 април 2010 г.

легенда за татуировките

редно е да се каже, когато е създаден първият човек изготвянето му казала . Но е на мнение, че историята на татуирането повече от 60 000, е най-старият татуировки са открити при разкопките на египетските пирамиди, мумии на възраст 4 000 А татуировка изглежда много по-рано в общинния строй. Татуировките служи не само за украса, но и като символ на племенни, семейни тотем, и ако всички магическа сила роди надолу. Причините за възникването им не е ясен. Едната теория е, че това е нормален процес от естествени наранявания на кожата случайно получени от хората през каменната епоха. Рани и драскотини се сливат в причудливи форми, се характеризират с тяхното средно на колегите си, смел като войн и добър ловец. С течение на времето, примитивни общества са разширени, като по този начин, организирани в малки групи, които са поставени знаци специално определена стойност в рамките на групата. Различни видове татуировка от всички народи на Европа, Азия, Америка и разбира се на индианците практикуват, жителите на Океания. Той е Индонезия и Полинезия племена / татуировки, които се предават от поколение на поколение /, са най-добрият пример за антропологически познания за социалното значение на татуировката. Човекът, който е винаги на показ. Ето защо лицето украса са от първостепенно значение. Маорите в Нова Зеландия са татуировки на лицата си образи на маски наречени "Моко” . Това невероятно и сръчни рисунки служат като постоянна борба и декорации показателни за храбростта и на социалния статус на притежателя. Според местните обичаи са, ако войник почина в битка маска "Моко", каза той връчи висока чест, хвърли главата му отсече и запазва като реликва на племето. Не татуираните, А мъртъв войник беше на диви животни. Образци "Моко” са толкова индивидуални, че често Лия подпис или малка впечатление от. В началото на миналия век, продажбата на английски мисионери земя маори възлагащия-точно представиха своите маски Моко. Жените в древния японски татуировка на лицата си, семейното им положение, татуировка може да се дефинира е омъжена жена, и колко деца има. И в други страни от обичайните канали и дизайн в органите на жените, символизира тяхната устойчивост и плодородие. На някои места, татуиран на жените, е откарана в екстремни: на атола Нукуро, деца, родени от жени при раждане са убити не татуираните. Татуировките са така наречените свързани. "Преходни" ритуали на посвещаване, млади мъже, или в преселването задгробния света. Например: племето Daiker на остров Борнео, смята да придобие местното рай "Ано-Kezio" всички нови свойства: светът е тъмен, сладка, горчива, находчиви и др. полезност татуировка даикитски е най-вече в тъмни цветове, след промяна на смърт, в ярки и блестящи. Това илюстрира и сигурното преминаване на собственика си в тъмното пространство между Земята и ано-Kezio. Различните народи на татуировките направи магически свойства: защита на децата от родителски гняв, възрастните защита в бой и лов и старейшините на болести. Magic Татуировката е била използвана не само от "диваците".
[ ... ]

петък, 16 април 2010 г.

Лечение на миомата без операция?

Ако са ви поставили тази диагноза, то вече знаете, че ми­о­ма­та е доб­ро­ка­чес­т­вен ту­мор, кой­то се раз­ви­ва от мус­кул­на­та об­вив­ка на мат­ка­та. Тя чес­то се по­я­вя­ва при же­ни от 30 до 55 го­ди­ни.

Не­за­ви­си­мо че е доб­ро­ка­чес­т­ве­но но­во­об­ра­зу­ва­ние и не пре­диз­вик­ва ни­как­ви на­ру­ше­ния в ор­га­низ­ма, ми­о­ма­та мо­же да ста­не при­чи­на за без­п­ло­дие. А и чес­то же­ни, ко­и­то заб­ре­ме­ня­ват, не мо­гат да из­но­сят бе­бе­то, за­що­то ту­мо­рът на­ру­ша­ва нор­мал­но­то кръ­вос­наб­дя­ва­не на пло­да и по­тис­ка нор­мал­ния рас­теж на мат­ка­та.

Повечето жени преди да пристъпят към оперативно отстраняване на миомата търсят други средства и начини, които да решат проблема им. С огромно желание да ви помогнем ви представяме 3 изпитани рецепти, но преди да приложите някоя от тях добре обмислете дали не сте алергични към някой от продуктите, как са ви са се отразявали предишни сходни лечения и най-важното ако чувствате дискомфорт от тяхното прилагане ги преустановете веднага.

Първата рецепта е мно­го ефи­кас­на, освен това е пре­по­ръч­ва­на от баба Ван­га.В про­дъл­же­ние на 15 дни три пъ­ти на ден се пие по ед­на ка­фе­на чаш­ка от­ва­ра от ко­но­пе­но се­ме.

Втората рецепта - всекид­нев­но в про­дъл­же­ние на по­ло­вин го­ди­на сут­рин на глад­но се при­е­ма по по­ло­вин ча­ша сок от кар­то­фи /картофите повишават температурата на тялото, имайте го в предвид/.

Трета рецепта с отлични отзиви - вечер преди лягане смесете равни количества мед и зехтин, напоете тампон направен от лигнин /оставете част от него да виси и да е удобно за вадене/ и го поставете във влагалището. Не бива да усещате никакъв дискомфорт като парене или щипене. На сутринта го махнете. Предупреждаваме ви, че е възможно да изпадат съсъреци и бистра течност. Процедурата се прави 5 дни. Важно е преди да започнете да сте убедени, че не сте алергични към мед.
[ ... ]

петък, 9 април 2010 г.

Маска за коса

Специална маска за много суха и изтощена коса.

1 супена лъжица рициново масло, 1 с.л. глицерин 1 ч.л. ланолин и 2 яйчни жълтъци, бяха намалени и майонеза косата се прилагат. Място за отопление компресирате и задръжте за 1 час. След свалянето на коса в гореща влажна кърпа за още 10 мин. да бъде ликвидирана, измива и докато все още мокра, за да трия 3-4 капки растително масло.

Маска с яйце и кисело мляко за суха коса

Чудесен начин да изсъхне косата е смес от 1 жълтък и 1 чаена чаша кисело мляко / по-възрастни - по-добре!. Разбърква се и търкайте енергично на косата. Млечната киселина от заслони и жълтъците и измити и нахранени. Маската е най-малко 2 часа.

Подхранваща маска за коса
[ ... ]

сряда, 7 април 2010 г.

Натурален шоколад

Много от нас често са изправени пред дилемата да се яде ", или не се яде?". Знаеш ли какво е - шоколад, разбира се. Дълги сега знам, че е napalnyava, безспорно основана диети, на шоколад. Със сигурност се сетите - един шоколад 100 грама на ден, и нищо друго освен вода. Много удобен и лесен режим на хранене, което е трудно да се противопоставят и произтичащата от това резултатът е съмнителен.
Знаем също така, че ако оставите шоколад, за предпочитане естествено. Защото какао е много полезна храна, за да изберете шоколад 70% какао. Там е друго предимство на питейна тъмен шоколад. С 40 грама (по-малко шоколад), тъмен шоколад съдържа 28 мг кофеин, а ако искате заместител на кафе, тук е вкусна, стига да не ядат навика всеки ден, като едно "кафе". Науката е доказала много ползи от шоколада и какаото, но повече от тях вече споменахме.
Сега ще има един аргумент за бонбони. Тя е студена, ние често страдат от кашлица, които са трудни за лечение. Тук също може да помогне идват именно шоколад.
Проучване, направено от британски учени открили, че едно от веществата в шоколад и какао, кашлица рефлекс, и то съдържа много повече олово от ефекта на кодеин. В използването на чист шоколад помага при настинки. Учените са наблюдавали здрави непушачи, който в 1000 милиграма теобромин (вещество в какао и шоколад използва десет), 60 мг кодеин и плацебо. След два часа от капсаицин прилага за кауза -, кашлица. На практика не се значителна разлика между повишена активност на кодеин и плацебо, и теобромин доза капсаицин.
Така че, ако имате суха кашлица, опитайте смучене на природен тъмен шоколад, може да предизвика кашлица ефект. яде, дори и ако нищо не бъде направено, ще имате възможност, без шоколад, Федерацията съвестта си, че те нараня вашата диета за отслабване.

Черен шоколад
[ ... ]

понеделник, 5 април 2010 г.

Диета за пролета

Пролетта е на линия, но ние не. Всъщност вие не знаете, като теб, но аз не съм в перфектна форма. Зимни pozakraglya мен. Ако имате нужда или само половинчати опит за намаляване на теглото - диета пролетта.
[ ... ]

неделя, 4 април 2010 г.

Уголемени вени

Повишено налягане във вените може да увреди техните клапи и да доведе до стагнация на кръв, така че те дебеличка и възли, което е, което е разширен (разширени вени). Може да засегне всяка вена, но повечето от тях са повърхностни вени на краката. Някои промени в начина на живот и естествени методи, за да се избегне операция.
[ ... ]

събота, 3 април 2010 г.

колики


След първата седмица или две, децата станат раздразнителни и в определени часове на ден (обикновено следобед и вечер) и започва да плаче без видима причина. Hrumva първо това, което тя пее, защото той е бърз. Започва да мисли, че не разполагат с достатъчно мляко или мляко, не се увеличи. Но в почти всички случаи, изглежда са източник на загриженост е колики.

В рамките на няколко месеца от бременността, бебешка храна от плацентата на майката, с всичките му необходими съставки са на разположение под формата на пари в брой да бъдат преработени. Когато той дойде в света, то сега трябва да започне да приема храна и процес. Но през първите месеци след раждането, на храносмилателната система на бебето все още не е напълно подготвени за тази задача. В резултат на тази незрялост, храна и детето да се образуват по-голям обем газ, който ояден стомах. Това е едно ново усещане за него, и той не знае как да реагира. Тя плаче, защото е начина си на комуникация. По този начин детето изрази загриженост за шум и подуване на червата.

Въпреки че изглежда, че детето ви се чувства болката твърде тежко, според педиатрични сключване на чувство на дискомфорт и болка е умерена. Това не означава, че те трябва да го оставим да плаче. Понякога просто прегръдка е достатъчно, за да го успокои. За повече - някои твърдят педиатър една от причините за самотата, колики новороденото тестване. Службата на утробата на майка си, тя се нуждае от постоянни грижи и внимание.

Членка на колики, в зависимост от развитието на храносмилателната система, използвайте бутилката и зърното за храна ... и дете темперамент. Някои деца плащат по-малко внимание на това заболяване, други повече. Обикновено момичетата отидете на светлината през този период.

Колики обикновено трае до края на третия. В някои случаи те продължи до 1 година и по-големи, по-малко внимание се обръща на болка в областта на корема на детето. Те вече са запознати чувство, очевидно неудобно, но не толкова сложно, колкото изглежда на пръв поглед.
Типични симптоми на колики в

- Силен и продължителен плач, повтаря всеки ден, обикновено следобед или вечер;
- Скъпа крака се свие, стиска ръцете си и zachervyava;
- Често стене по време на сън;
- Нарушен сън - сън, обикновено пет минути, след което започва да се върти, плаче, или червено.
- Често подуване на корема, за доставка на газ да чуя "куркане" на червата.
Ако забележите тези симптоми могат да бъдат сигурни, че вашето бебе има колики. Почти всяко дете има колики, но тяхната продължителност и интензитет са различни. Някои деца не обичат, когато други силни и дълги.
Причините за коликите

- Незрели храносмилателната система - след раждането тя започва да се адаптира и работи в един напълно нов начин и ще отнеме известно време, докато всичко е нормално. Това е естествен физиологичен процес.
- Поглъщането на въздуха по време на хранене. Ако една медицинска сестра или яде от шише, бебето поглъща въздух за по-нататъшно си подут стомах.

Бебешки колики на живот, добра храна и растат нормално. За разлика от периода изглежда да ви тест.
Ето някои съвети как да се намали коликите

- Ако смятате, че вашето бебе има колики, трябва да се консултирате с Вашия лекар. Той ще препоръча най-подходящият на базата на болки в корема - може да бъде колики капките се продават в аптеките. Това са много малки, и педиатър, ще ви кажа, което е най-подходящ за вас.

- Специална chaycheta прах с билки, за да помогне срещу коликите - често те съдържат копър, лайка, Anisim. Те могат да бъдат заменени с вода в началото и вместо разтвор на глюкоза (към тях, подходящо обучение, има същото количество глюкоза в разтвора, както и че ще бъдат достъпни в аптеките). Ако започнете полезен чай, следвайте инструкциите, за готвене и не се добавят допълнително захар. Колики капки може да доведе до замъци и chaychetata това не може да се случи. Препоръчваме ви да използвате chaycheta. Те могат да бъдат комбинирани с колики капките.

- Ако ти дам мляко или chaycheto шише за вода трябва да смучете гърлото банки по-малко в дължина. Храна не трябва да продължава 15-20 минути. Бързо хранене натоварени на стомаха и води до преяждане. Някои от бутилката, въпреки че условията за кърмачета с голяма дупка в зърното. удобна бутилка с малка дупка в зърното за деца са: КНК, Avenue, Чико, Нубия, Kanpol д-р Браун. Ако сте спрели на друга марка, за да ги сравните.

- Освен, че имате малък отвор бутилката, бутилката трябва да се прави с цел да се намали въздушното преглъщане, която е една от причините за колики. Всяка бутилка марки имат свои собствени системи за избягване на поглъщане на въздуха. Това може да бъде откриване на сляпо - за КНК или канал, в основата на зърното - за фурна или въздушен клапан в края на Чико, влизане на въздух. Целта на тази система е: ако бутилките са от някои от съдържанието му, на мястото на въздуха. Ако бутилката е система, която създава един вакуум и суче по-трудно, защото на млякото, дете поглъщане течен въздух, който влезе в между залъгалка от устата и устните.

- Когато ти се яде, когато не спи, просто държа на детето в даден момент, и хора.

- Масаж и облекчава спазмите. Масаж на корема с леки кръгови движения. Масаж не трябва да бъде един час и половина часа след хранене. Можете да използвате специален крем за тяло на схващане, което се продава в аптеките.

- Колики лекота топлото коремче на детето. Можете да направите това с топла пелена или го на дивана в стомаха.

Всичко, което правите, не колики могат да изчезнат напълно. По този начин устните си малко и изчакайте за последните два или три месеца. Болката тихо, обикновено в края на третия.
[ ... ]

петък, 2 април 2010 г.

Лесно отслабване с диета


Диетата е неизменна част за отслабване. Ето и нашето предложение за вашата лесна диета.


Диета за лесно отслабване за всеки ден
В рамите на един месец

Ден 1:
Закуска: 7:30 – 8:30
Една филия пълнозърнест хляб
Едно кисело мляко с ниска масленост до 1%
Един банан

Обяд: 12:00 – 13:00
Една, Две филии пълнозърнест хляб
Топено сирене – 60г.
Едно блокче черен шоколад

Вечеря: 20:00 – 21:00
Една купичка мюсли с прясно мляко

Ден 2:
Закуска: 7:30 – 8:30
Една кофичка кисело мляко
Сухари
Плод

Обяд: 12:00 – 13:00
Една пилешка пържола (150г) опечена на скара без мазнини

Вечеря: 20:00 – 21:00
Един банан
Липов или друг чай по избор

Ден 3:
Закуска: 7:30 – 8:30
Един Банан
Една купичка мюсли с прясно мляко

Обяд: 12:00 – 13:00
Тука единственото, което поемате е само чай

Вечеря: 20:00 – 21:00
Салата от зеленчуци
Пилешка пържола приготвена без мазнини
Краве сирене до 60 грама

Лесно отслабване
[ ... ]
 

©2009 Здраве